عوارض طولانی مدت کرونا تا چه زمانی ماندگار است؟-راهبرد معاصر
پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟

عوارض طولانی مدت کرونا تا چه زمانی ماندگار است؟

برخی از بیماران ماه‌ها با علائم این ویروس درگیر هستند اما این عوارض تا چه زمانی ماندگار هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر طبق مطالعات اخیر، یکی از شایع‌ترین پیامد‌های ابتلا به ویروس امیکرون دیابت نوع ۱ و نوع ۲ است که در ۱۵ درصد از بیماران رخ می‌دهد. تنها دو درصد از شرکت‌کنندگان در مطالعات، قبل از ابتلا به کووید-۱۹ دچار دیابت بودند، اما ۱۳ درصد پس از ابتلا به کرونا دیابت گرفته بودند.

یلنا مسکینا می‌گوید: کاردیواسکلروز پیامد خطرناک دیگر کرونا است که در آن بافت عضلانی طبیعی بیمار در میوکارد با تشکیلات غیرالاستیک و سفت جایگزین می‌شود.

علاوه بر این، کووید ۱۹ می‌تواند منجر به پیشرفت ذات الریه به بیماری فیبروز شود. این عارضه می‌تواند باعث ایجاد اسکار در بافت ریه شود که برخی از آن‌ها برای همیشه در بدن باقی می‌مانند.

او گفت: یکی دیگر از پیامد‌های خطرناک کرونا ضایعه التهابی غده تیروئید - تیروئیدیت است که می‌تواند به مرحله مزمن برسد.

پاول چوخلیایف، محقق جوان موسسه تحقیقات مرکزی اپیدمیولوژی روسیه، در مورد راه‌های بهبودی از کووید ۱۹ صحبت کرد.

به گفته وی این امر مستلزم تغذیه مناسب با پروتئین کافی، فیبر، کربوهیدرات‌های پیچیده، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. کسانی که به نوع شدید بیماری دچار شده باشند، پس از درمان ممکن است به روش‌های تکمیلی توانبخشی از جمله فیزیوتراپی و اعزام به مناطق استراحتی خوش آب و هوا نیاز داشته باشند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار